• Forside

Tag Cameeno med ud til dine kunder

Du er ude hos en kunde og rådgive om IT. Måske sætter du også IT systemer op i virksomheden. IT-chefen spørger om du ikke kan sætte et IP telefonsystem op, nu du er i gang.

Tøver du, fordi det er for besværligt?

Amathor er specialist i telesystemer og det, at få IP-telefoni til at virke i virksomheder.


Vi er gode til at lave gode telefonsystemer.

Mange virksomheder vil gerne have et godt telefonsystem. Lige så mange virksomheder orker ikke at tale med andre end deres normale IT konsulent eller servicepartner. Derfor er det vores strategi, at være IT-leverandørernes strategiske samarbejdspartner, når det gælder IP kommunikationsløsninger.

Vi er gode til telefonsystemer og bliver derfor ved det. Din virksomhed har relationen til kunderne, og vi kommunikerer kun til din virksomhed. Dermed bliver Jeres profil stærkere, uden at Jeres kunde får en masse indblanding fra en tredje part. Vi støtter selvfølgelig op med support, salgsmateriale og backup.

Vi kan være leverandør af plug-n-play systemer, eller vi kan være Jeres software partner. Det afhænger af din forretning, og hvordan vi kan samarbejde under de bedste vilkår for alle parter.

Ring 7020 8765 eller skriv til kontakt@amathor.dk for flere oplysninger.

Kontakt os

Vil du vide mere om mulighederne for at samarbejde med Amathor, så ring 7020 8765 eller
Copyright © 2018   l   Amathor ApS   l   Njalsgade 76, 4.4A.28   l   2300 København S   l   Telefon 7020 8765   l   Fax 7732 6050   l   CVR-nummer 3208 5571