• Forside

Superklik - genvejen til telefonen

Superklik giver dig status, kontakter, hurtigkald og -email direkte fra tastaturet.

Hvad er SuperKlik?

SuperKlik er Cameenos lille følgesvend, som kan installeres på hver enkelt maskine, og giver brugeren en lang række muligheder for at kommunikere via telefon og e-mail, uden at slippe tastaturet.

Desuden viser Superklik status på dine kolleger, så du ikke forsøger at stille en telefon videre til én, der er optaget, og du kan oprette nye kontakter og se opkaldsinformation direkte fra Superkliks statusvindue.Amathor SuperKlik hurtigsøgning

Før var det Click2Call. Nu kan du selv vælge

Står der et telefonnummer på skærmen, kan SuperKlik ringe til det.
Du markerer et telefonnummer i hvilket som helst program, og trykker på en selvvalgt tast på keyboardet, så ringer SuperKlik op, og ikke nok med det; Superklik kan også vise detaljerede oplysninger om den person, du ringer til.


Bruger du helst tastaturet?

Tryk to gange på CTRL-knappen og du får et lille vindue frem, hvor du uden at bruge musen, kan søge i kontakter, ringe op og sende mails. Superklik søger imens du skriver, så du hurtigt kommer frem til din kontakt og et lille ikon viser om personen er optaget.

Skal du ringe til et nummer, som ikke står på skærmen, kan du også taste dette ind i Superklik vinduet via dit tastatur. Tryk enter, og Superklik ringer op. Under eller efter opkaldet kan du indtaste personens kontaktoplysninger via Superklik statusvinduet og informationerne føres automatisk videre ind i din telefonbog på telefonsystemet.

Arbejdet effektiviseres væsentligt, og har man mange medarbejdere bliver SuperKlik i sig selv hurtigt en god investering.Copyright © 2018   l   Amathor ApS   l   Njalsgade 76, 4.4A.28   l   2300 København S   l   Telefon 7020 8765   l   Fax 7732 6050   l   CVR-nummer 3208 5571