• Forside

Virtuelt telefonsystem

Hvis du driver forretning med outsourcing og drift af IT for virksomheder, er Virtuel Cameeno et oplagt valg.

Gennem vores partnere kører Cameeno telefonsystemet i dag på hostede virtuelle servere for en lang række virksomheder, både hos større og mindre kunder.

Så er virtualisering et forretningsområde, som din virksomhed satser på, er Amathor en oplagt samarbejdspartner. At tilbyde at køre telefonsystemet virtuelt er en god mulighed for at udbygge kundeforholdet mellem din virksomhed og din kunde.

Den virtuelle Cameeno installation kan køre i et sikkert miljø, og således mindskes risikoen for nedbrud på grund af hardwaresvigt hos slutkunden, samtidig med at serverne hos hosting-virksomheden kan udnyttes optimalt, hvilket sparer strøm og skåner miljøet.


Er din virksomhed reseller eller konsulentvirksomhed?

Amathor samarbejder også med en hosting udbyder, og kan således tilbyde en færdig hostet pakke. Det eneste din konsulent skal gøre er, at sørge for en switch, telefoner, og en sikker forbindelse bliver sat op ude hos kunden.

Hvad skal man kunne?

Det vigtigste kompetencer, som man som samarbejdspartner skal have, er forståelse for netværk, og eventuelt kompetencer eller interesse for virtualisering. Din virksomhed vil have kundekontakten og yde support direkte til slutbrugerne, så derfor er en god kundekontakt og support og væsentligt.

Hvad får din virksomhed ud af det?

Amathor er fleksible i forhold til hvor meget vores samarbejdspartnere har lyst til at stå for. Nogle vælger at købe en softwarelicens hos Amathor og derefter selv sælge en hel løsning inklusiv al hardware og tilhørende support til kunden. Andre vælger at købe en færdig pakke, hvor Amathor leverer alt. Det kommer an på, hvordan samarbejdspartnerens forretning ser ud.Skriv til os eller ring 7020 8765 for at høre mere.

Kontakt os

Tilbyd dine kunder et virtuelt telefonsystem på en overskuelig og sikker måde.


Copyright © 2018   l   Amathor ApS   l   Njalsgade 76, 4.4A.28   l   2300 København S   l   Telefon 7020 8765   l   Fax 7732 6050   l   CVR-nummer 3208 5571